Limbi Straine

SkopLanguages este un departament al companiei noastre care ofera programe de invatare pe niveluri de aprofundare in concordanta cu grila de evaluare europeana elaborata de Consiliul Europei pentru Cadrul European Comun de referinta pentru Limbi Straine (CEF), asa cum sunt ele descrise in Pasaportul lingvistic Europass.

SkopLanguages ofera si servicii de traducere pentru companii.

Echipa de traineri a departamentului de limbi straine este compusa din absolventi ai facultatilor de limbi si literaturi straine, cu studii post-universitare de masterat sau doctorat efectuate atat in tara cat si in tarile in care aceste limbi sunt materne.
Experienta in pedagogia adultilor este atestata atat de studiile trainerilor nostri cat si de multitudinea de cursuri sustinute cu succes pentru companiile romanesti si multinationale din mediul economic actual.

Limbile straine din aria noastra de expertiza sunt:

Metodele de invatare adoptate de specialistii nostri se bazeaza pe recomandarile celor mai reputate universitati: Cambridge, Oxford si Grenoble. Manualele utilizate sunt de asemenea cele produse de editurile acestor prestigioase universitati.