Ce este Mystery Shopping

Mystery Shopping-ul este un instrument ce va poate furniza o imagine reala a performantelor serviciilor pe care le oferiti clientilor dumneavoastra. Este un proces de audit care se desfasoara discret si profesionist, in masura sa ofere sugestii relevante pentru un sprijin activ in politica dumneavoastra de management al performantei.

Impreuna cu Skop Solution puteti evalua pe baze reale:
• Perceptia clientilor asupra serviciilor oferite
• Gradul de implicare al angajatilor firmei in servirea clientilor
• Conformitatea actiunii angajatilor cu cerintele firmei (ca interfata cu clientul)
• Care sunt vanzatorii valorosi si profitabili
• Gradul de atingere a obiectivelor trainingului intern de vanzari, servicii si produse

Cu ajutorul informatiilor culese direct din mediul dumneavoastra de afaceri aveti posibilitatea de a lua deciziile care se impun, conform cu situatia reala sau puteti elabora planuri de actiune care sa porneasca de la premise realiste. Astfel, se obtine o imbunatatire a nivelului serviciilor oferite, o mai buna intelegere a propriilor clienti si ca o consecinta, cresterea sau mentinerea gradului de satisfactie si de loialitate a acestora. Nu in ultimul rand, prin aplicarea solutiei corecte la probleme corect identificate, veti reusi sa imbunatatiti cifra de afaceri, sa dezvoltati afacerea si sa cresteti profitul.

Studiul asupra calitatii serviciilor pe care le oferiti nu este singurul lucru pe care Skop Solution il poate face pentru dumneavoastra in cadrul programului de Mystery Shopping. Pentru a va usura munca si a va ajuta sa evaluati mai bine oportunitatile si amenintarile afacerii dumneavoastra, provenite din mediul concurential, putem aplica un program de evaluare si supravegere a serviciilor firmelor concurente. Astfel puteti afla cum isi trateaza clientii companiile care va fac concurenta, cat de multumiti sunt acestia, cum ii atrag, care sunt punctele lor tari si slabe, care sunt motivele pentru care clientii ar renunta la serviciile concurentilor si ar dori sa devina clientii dumneavoastra.

Astfel, imbinand cele doua programe de Mystery Shopping oferite de compania noastra, veti dobandi informatiile necesare pentru a va putea adapta propriile strategii de lucru in timp real astfel incat sa deveniti cei mai buni in domeniul dumneavoastra de activitate.