Termeni si conditii

OPERATOR AL SITE-ULUI WEB SI DEFINITII
Acest site web este operat de Skop Solution S.R.L., (denumit in continuare Skop Solution sau noi) cu sediul social in Str. Feleacu nr. 27, Sector 1, Bucuresti si cu birourile pentru corespondenta referitoare la acest site web la adresa de mai sus dupa cum este indicat la / sau prin intermediul rubricii „Contact” sau o alta conexiune similara din pagina principala a acestui site.
In aceste Clauze: servicii reprezinta orice functiuni, facilitati, aplicatii, informatii sau alte servicii disponibile prin acest site web (inclusiv, unde este cazul, servicii ISP (furnizor de servicii internet si/sau acces la internet). Afiliatii Skop Solution reprezinta corporatiile Skop Solution si orice alta entitate, a carei majoritate de actiuni este detinuta sau controlata direct sau indirect de catre Skop Solution. Clauze reprezinta clauzele si conditiile. Utilizator sau dumneavoastra reprezinta orice persoana care acceseaza sau utilizeaza acest site, cu sau fara autorizatia Skop Solution si daca sunteti sau nu inregistrat pentru a utiliza acest site sau o parte din el sau membru sau Utilizator inregistrat al unui Serviciu oferit prin acest site. Acest site web sau site reprezinta site-ul web (pagina principala si paginile web subliniate) sau alte informatii colectate si/sau aplicatii operate de catre Skop Solution si disponibile pentru acces prin intermediul retelelor legate fizic sau fara fir (inclusiv internetul si retelele accesibile folosind protocol de aplicatii fara fir sau tehnologie similara (wap) prin unitati de acces precum PC-uri, computere laptop, telefoane mobile, PDA (calculator tip Palmtop), camere digitale, televizoare sau alte aparate prin intermediul retelei, la care aceste clauze sunt trimise sau la care se face referire speciala in legatura cu Utilizatorul caruia i se solicita acordul in legatura cu aceste Clauze. Orice referire la acest site web sau site include o referire la site-ul wap respectiv. Alte anumite clauze sunt definite in textul de mai jos.

ACCESUL SI UTILIZAREA ACESTUI SITE
Prin accesare, cautare sau descarcarea oricarei parti a acestui site sau a continutului sau sau trimiterea sau transferarea in acest site sau orice alta utilizare a acestui site si a continutului sau, fie in calitate de Utilizator inregistrat fie ca vizitator neinregistrat, sunteti de acord sa respectati aceste Clauze, fara modificare (care constituie un contract intre dumneavoastra si Skop Solution) si toate legile relevante aplicabile.
Daca accesul dumneavoastra la acest site sau la orice parte a acestuia sau la orice Servicii se supune achitarii unei taxe de abonament, Skop Solution poate nega sau suspenda accesul in cazul in care taxa este intarziata sau neachitata. Sunteti responsabil cu obtinerea unui echipament hardware si software corespunzator si cu achitarea tuturor taxelor de telefon (sau a altei retele) necesare accesarii si utilizarii acestui site si a Serviciilor.
Sunteti de acord sa nu accesati acest site prin niciun alt mijloc decat prin interfata pusa la dispozitie de Skop Solution pentru utilizare in accesarea site-ului.

ALTE CLAUZE, REGULI, DISPOZITII, ETC.
Aceste clauze sunt suplimentare altor clauze care se pot aplica Utilizatorilor referitor la distributie, licenta sau contract sau clauze de vanzare sau alte contracte aplicabile si clauze. Acolo unde acest site sau parti din acest site contin reguli, directive, coduri de comportament, alte clauze sau alte indicatii pentru Utilizatori, Utilizatorii se obliga sa respecte asemenea reguli, directive etc. In caz de orice conflict sau neconcordanta, aceste Clauze vor prevala. Daca nu sunteti de acord cu oricare dintre aceste Clauze (sau oricare alte reguli, directive, etc.), va este interzisa utilizarea acestui site.
Aceste Clauze pot contine dispozitii care se refera la functionalitati sau Servicii care nu sunt (si nu se intentioneaza sa fie) disponibile prin intermediul acestui site. In limita in care orice dispozitie a acestor Clauze se refera doar la astfel de functionalitati sau Servicii, nu vor avea nicio putere sau efect si nu vor afecta valabilitatea celorlalte dispozitii.

CONTINUT SI/SAU SERVICII BAZATE PE ABONAMENT SAU TAXA
Continutul unor sau tuturor site-urilor si/sau Serviciilor disponibile in sau prin intermediul acestui site poate fi disponibil cu conditia sa achizitionati un abonament sau sa achitati o taxa intr-o singura transa.
Daca optati pentru un continut/ Servicii bazate pe abonament si trimiteti catre Skop Solution o cerere pentru abonament, demonstrati si garantati ca aveti peste 18 ani, ca toate datele pe care le oferiti sunt adevarate si corecte (inclusiv numarul cartii dumneavoastra de credit si data expirarii, fara restrictii) si sunteti de acord cu plata tuturor taxelor referitoare la abonament care decurg din acesta plus toate taxele de inregistrare.
Va puteti anula abonamentul pentru orice continut si/sau servicii contra cost contactand Skop Solution (ce se supune oricarui aviz minim de inregistrare sau a unei perioade initiale a contractului si oricaror clauze de inregistrare privind disponibilitatea/ nedisponibilitatea returnarii banilor pentru perioadele neutilizate).
Exceptand cazul in care sunt oferite expres in alte conditii aplicabile, in care taxele de abonament, taxele de acces si alte taxe incluzand pe cele intr-o singura transa sunt incasate cu referire la Servicii si la acces sau la descarcarea continutului din acest site, Taxele vor putea fi achitate de catre Utilizatori in avans, in momentul, prin mijloacele de achitare si prin ratele stipulate de Skop Solution.
In cazul unui continut taxabil, Taxele se pot modifica oricand. Skop Solution va face eforturi comerciale rezonabile pentru a informa anterior Utilizatorii care se aboneaza la continutul si/sau la Serviciile taxabile cu privire la asemenea schimbari.
In cazul in care Utilizatorul alege, prin intermediul sau in legatura cu acest site, sa descarce sau sa primeasca continutul pentru care se platesc Taxe (ca de exemplu, fara restrictii, formulare de evaluare, proiecte, grafice si analize, texte si alte materiale), Utilizatorul reprezinta si garanteaza ca unitatea de acces/primire suporta o asemenea descarcare/primire si ca este compatibila cu formatul continutului solicitat. Dupa descarcarea / primirea unui asemenea continut (1), Taxele achitate in avans nu vor fi returnate, si (2) nu se vor supune oricaror restrictii speciale, puteti salva continutul pe suportul de destinatie pentru care a fost realizat, dar este cu strictete interzisa salvarea lui pe un orice alt suport, editarea sau modificarea, copierea, distribuirea sau inmanarea unor terte persoane sau permiterea acestora de a le accesa. Dispozitiile acestor Clauze referitoare la continutul site-ului (dupa cum este definit mai jos) se vor aplica unui asemenea continut trimis /descarcat.

INREGISTRAREA UTILIZATORULUI SI PROCES DE CONECTARE/DECONECTARE
Pentru a trimite, transfera si descarca materiale, a comunica prin intermediul si pentru a accesa acest site, Servicii, resurse si continutul unor anumite sau tuturor site-urilor (definite mai jos), Utilizatorul poate fi solicitat sa ofere datele de inregistrare si sa se conecteze. Este o conditie de utilizare a acestui site, a Serviciilor si a continutului Site-ului ca toate detaliile de inregistrare pe care Utilizatorul le ofera sa fie si sa ramana adevarate, corecte, actuale si complete.
Sunteti de acord sa notificati Skop Solution imediat cu privire la schimbarile care sunt relevante pentru inregistrarea dumneavoastra. Notificarea trebuie sa fie facuta la adresa de corespondenta sau la adresa de e-mail pentru Skop Solution data pe acest site sau conform Clauzelor de mai sus.
Daca Skop Solution considera ca aceste detalii nu sunt corecte, actuale sau complete, sau daca Skop Solution considera in conditii de confidentialitate ca o asemenea actiune se cuvine (inclusiv unde este suspectata inregistrarea unor conturi multiple / diverse profile de Utilizator pentru aceeasi persoana), are dreptul de a refuza accesul Utilizatorului la site, si/sau la oricare dintre resursele sale, Serviciile si continutul site-ului si sa rezilieze sau sa suspende contul Utilizatorului (daca exista).
In cazul in care va conectati pentru a obtine acces la acest site, in cazul in care Skop Solution ofera o optiune „deconectare”, „iesire” (sau similara), va obligati sa va deconectati si sa parasiti contul la sfarsitul sesiunii. Skop Solution isi rezerva dreptul de a deconecta Utilizatorii conectati ale caror conturi sunt inactive pentru o perioada mare de timp. Daca unul dintre Serviciile pe care le accesati prin intermediul acestui site este chiar accesul la internet (de ex. Serviciul ISP), cand sunteti conectati, pentru a mentine calitatea serviciilor pentru utilizatorii nostri, Skop Solution isi rezerva in general dreptul (1) de a va deconecta de la Serviciu sau in cazul in care conectarea dvs. la serviciu este lenta sau in orice conditii dupa 15 minute sau orice alta limita de timp, dupa cum consideram in conditii rezonabile de confidentialitate, si/sau (2) in limita numarului total de Utilizatori conectati la Serviciu in orice moment si/sau perioada de timp in care un Utilizator poate fi conectat intr-o sesiune.

PAROLE SI DETALII DE CONT
Utilizatorul este responsabil pentru mentinerea confidentialitatii propriei parole, a numarului de cont, identitatii si a altor detalii (daca exista) si pentru toate activitatile realizate in contul de Utilizator. Orice folosire neautorizata a contului de Utilizator sau alta incalcare a securitatii trebuie raportata imediat Skop Solution. Inregistrarea si/sau abonamentul dumneavoastra este al dumneavoastra personal si este interzisa dezvaluirea sau oferirea unor alte persoane a numelui dumneavoastra de cont, identitatii sau parolei. Orice dezvaluire de catre dumneavoastra a numelui de cont si a parolei poate duce la rezilierea inregistrarii si/sau abonamentului si, in cazul in care va inregistrati pentru continut/Servicii bazate pe taxa/abonament, aceasta reziliere se va face fara returnarea platii si poate avea ca urmari taxe aditionale cauzate de utilizarea neautorizata.

MODIFICARI LA SITE SI ACESTE CLAUZE
Skop Solution si/sau furnizorii terti pot aduce imbunatatiri si/sau schimbari la produsele, suportul, Serviciile, Utilitatile, preturile si la alte continuturi ale site-ului (incluzand aceste Clauze) in orice moment cu sau fara notificare.
Skop Solution poate oferi notificarea referitoare la schimbarile acestor Clauze (sau altor continuturi ale Site-ului) prin afisarea notificarilor pe acest site sau prin alte mijloace de comunicare. Utilizatorii care acceseaza acest site dupa ce schimbarile au fost trimise pe site sau comunicate prin alta modalitate, se vor supune acestor schimbari indata ce astfel de notificari sau noi Clauze sunt trimise pe site, sau comunicate printr-o alta modalitate, chiar daca Utilizatorul nu viziteaza pagina in care sunt afisate schimbarea sau noile Clauze. De aceea este recomandata revizuirea frecventa a acestui site si a acestor Clauze.

UTILIZAREA PERMISA SI INTERZISA A ACESTUI SITE
Accesul la si utilizarea acestui site, incluzand vizionarea, descarcarea, reproducerea, afisarea, trimiterea si publicarea: -datelor, graficelor, imaginilor, fotografiilor, proiectelor, descrierilor, informatiilor si textului- video, audio, muzica si compilatii de sunet- utilitati, software (incluzand miniaplicatiile si orice software disponibile Utilizatorilor in legatura cu sau pentru a facilita accesul la orice abonament sau zone de acces restrictionate sau Serviciu asociate cu acest site) si compilatii software, programe de comanda si alte Utilitati (definite mai jos)- continuturile scrisorilor e-mail sau a unor comunicatii similare trimise de catre sau din partea Skop Solution cu privire la acest site si/sau inregistrarea sau abonamentul Utilizatorului – si alt continut al acestui site care a fost creat si oferit direct de Skop Solution, Afiliatii Skop Solution, sau de furnizorii produsului lor, suportului si serviciilor (impreuna, continutul Skop Solution), este interzis cu exceptia cazului in care este permis in mod specific in aceste Clauze. Acest caz se refera la orice modalitati, inclusiv cea electronica, mecanica, de fotocopiere, inregistrare, crearea unor lucrari derivate sau un alt caz.
Skop Solution ofera o permisiune limitata, netransferabila, neexclusiva, revocabila pentru Utilizator, de a accesa si a utiliza personal, necomercial acest site si continutul acestui Site ca suport si resursa de comunicatie in scopuri specificate doar in acest site. Utilizatorul poate copia electronic si tipari continutul Site-ului in aceste scopuri, cu conditia ca toate notificarile de drepturi de autor si de proprietate (unde sunt prezente) sa fie retinute in continutul Site-ului.
Orice alta utilizare a continutului site-ului, inclusiv reproducerea in alte scopuri decat cele mentionate mai sus, modificare, distributie, transmisie, descarcare a continutului Site-ului (in afara de ascunderea paginii), republicarea sau ingineria de inversare- fara consimtamantul scris anterior al Skop Solution- este interzisa (cu exceptia cazului in care o asemenea interdictie este interzisa de legea aplicabila). Fara limitare, permisiunea de folosire a continutului Site-ului nu include- revinderea sau folosirea comerciala sau distribuirea continutului Site-ului- colectarea si folosirea oricaror listari de produs, suport sau serviciu, descrieri sau preturi- utilizarea derivativa a acestui site sau a continutului acestui Site (inclusiv incadrarea)- descarcarea sau copierea informatiei din cont in beneficiul unui alt vanzator- orice folosire a evitarii informatiilor, robotilor, sau o strangere de informatii sau instrumente de extragere similara- orice utilizare a continutului Site-ului pe orice alt site web, server sau mediu de calculatoare in retea- sau orice alt continut al Site-ului care sugereaza o asociere cu orice produse Skop Solution sau Afiliatilor Skop Solution, produse, suport si servicii, cu exceptia celor oferite special prin contract scris intre partile relevante.
Utilizatorul nu va folosi acest site sau Serviciile intr-un mod care va incalca aceste Clauze (sau sensul lor) sau orice alta lege sau regulamente aplicabile (inclusiv pe acelea legate de folosirea retelelor publice de comunicatie) sau care produce sau poate produce orice afectare, intrerupere sau defectiune a acestui site sau a Serviciilor. Utilizatorului ii este interzis sa incerce sa dobandeasca acces neautorizat la orice parte a acestui site, la alte conturi ale Utilizatorului sau la orice sisteme sau retele de calculator conectate la acest site, fie prin piraterie, evitarea parolei sau prin alte mijloace. Utilizatorului ii este interzisa colectarea sau incercarea de a colecta informatii referitoare la alte persoane prin intermediul acestui site.

DREPTUL DE AUTOR- PROPRIETATEA ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
Skop Solution nu transfera titlul niciunui alt continut de Site descarcat sau folosit de Utilizator. Continutul site-ului, inclusiv selectia si designul sau sunt proprietatea Skop Solution sau Afiliatilor Skop Solution precum si a furnizorilor de continut si/sau tehnologie ai acestora si este protejat de dreptul de autor si de alte legi. Permisiunea limitata de a folosi continutul site-ului (in scopuri mentionate in sectiunea precedenta) este conditionata specific prin identificarea Utilizatorului, respectarea si retinerea tuturor drepturilor de autor, marci inregistrate si a altor notificari de proprietate in continutul site-ului si toate drepturile de proprietate si alte drepturi intelectuale de proprietate ale Skop Solution sau ale Afiliatilor Skop Solution si/sau furnizorilor de continut si tehnologie, in continutul Site-ului. Utilizatorul nu va avea niciun drept de proprietate asupra niciunei adrese de e-mail, URL sau asupra unui alt identificator personal care poate fi alocat sau ales de catre acesta in scopurile oricaror Servicii disponibile prin intermediul acestui site si drepturile limitate ale Utilizatorului de a folosi un asemenea identificator/adresa vor continua doar atat timp cat inregistrarea Utilizatorului/ contului Utilizatorului ramane valabila pentru accesarea acestui site sau a Serviciului relevant. Dupa rezilierea perioadei de valabilitate de catre Skop Solution din orice motiv, Skop Solution va fi libera sa foloseasca si/sau sa aloce oricaror altor Utilizatori orice astfel de identificator/adresa.
Orice folosire neautorizata sau copiere a continutului Site-ului sau utilizarea continutului Site-ului care incalca aceste Clauze (sau in sensul lor) poate incalca marca inregistrata, dreptul de autor si alte drepturi de proprietate si statuturile civile si penale. Utilizatorii nu vor folosi niciun continut al site-urilor (sau orice alt continut disponibil prin acest site) prin nicio modalitate ce ar putea incalca marca comerciala, dreptul de autor sau alte drepturi de proprietate. Skop Solution isi rezerva toate drepturile de a respecta o astfel de utilizare neautorizata sau incalcare a acestor Clauze.

MARCI INREGISTRATE
”Skop Solution” este marca inregistrata a Companiei Skop Solution S.R.L..
Toate marcile inregistrate, logo-urile, adresele site-urilor web, numele produsului sau modelului sau derivatii care descriu produsele Skop Solution sau Afiliatilor Skop Solution, suportul sau serviciile sau cele care contin cuvantul „Skop Solution” care sunt incluse in continutul site-ului (impreuna, Marci Skop Solution) sunt marci inregistrate si/sau proprietatea Skop Solution sau a Afiliatilor Skop Solution. Orice lista a marcilor inregistrate Skop Solution (sau a altor marci inregistrate) de pe acest site este actualizata periodic dar nu vor fi considerate ca toate marcile inregistrate (sau alte marci) incluse in lista Skop Solution.
Orice utilizare a marcilor Skop Solution sau permutari in acest sens (cu exceptia celor autorizate special de Skop Solution in scris) este strict interzisa.
Orice produs sau nume de companie mentionate in acest site pot fi marci inregistrate ale proprietarilor lor respectivi.

CONTINUTUL UTILIZATORULUI- INFORMATII/MATERIALE TRANSFERATE SAU OFERITE
In aceste Clauze, Continutul Utilizatorului este o informatie sau un alt continut, care este sau poate fi oferit Skop Solution sau introdus sau descarcat de catre Utilizator prin intermediul acestui site sau prin mijloacele respective, inclusiv (fara limita) fotografii, imagini video si alte imagini, materiale audio, grafice, fisiere de documente sau de date, informatii referitoare la persoane fizice si la alte persoane, mesaje, e-mail si alte comunicatii, fisiere, texte, opinii, setari de personalizare si alte informatii.
Prin transferarea continutului Utilizatorului in acest site sau transmiterea sau punerea la dispozitie a continutului Utilizatorului spre alti Utilizatori sau Skop Solution si Afiliatii Skop Solution, ca urmare a sau din considerente ale site-ului, Serviciilor sau utilizarii continutului Site-ului sau printr-o alta modalitate, Utilizatorul asigura automat (sau garanteaza ca proprietarul unui astfel de continut al Utilizatorului asigurat special) Skop Solution, Afiliatilor Skop Solution si reprezentantilor lor un drept perpetuu, fara drepturi de autor, irevocabil si non-exclusiv si o licenta de utilizare (inclusiv utilizarea comerciala si exploatarea) copie, sub-licenta, reproducerea, modificarea, adaptarea, publicarea, traducerea, performanta publica, afisarea si distribuirea continutului Utilizatorului (incluzand orice idei, concepte, know-how si tehnici continute in cadrul site-ului) si de creare a lucrarilor derivative din acesta si incorporarea continutului de Utilizator (sau a oricarei parti din cadrul acestuia) in orice forma, mediu sau tehnologie cunoscuta in prezent sau dezvoltata in intreaga lume. In plus, Utilizatorul garanteaza ca poseda drepturile necesare de a acorda aceasta licenta si ca asa-numitele „drepturi morale” din orice continut al Utilizatorului a fost abandonat. Intregul continut al Utilizatorului va fi considerat ne-confidential, fara sa se supuna nici unor restrictii de utilizare si niciun continut al Utilizatorului nu se va supune niciunei obligatii sau confidente din partea Skop Solution.
Totusi, aceasta sectiune nu se aplica niciunei informatii personale oferite de un Utilizator care il identifica. Aceasta va fi prelucrata doar asa cum a fost introdusa in sectiunea de informatii personale sau in formularul de inregistrare pentru aceasta sau referitor la site-urile web ale Skop Solution, oriunde altundeva in aceste Clauze sau in orice alte clauze sau conditii care se aplica in special oricarei tranzactii relevante (daca exista) dintre Utilizator si orice Afiliati Skop Solution.

CONTINUTUL UTILIZATORULUI INTERZIS SAU RESTRICTIONAT
Afisaje Sau Comunicatii Neavenite
Skop Solution restrictioneaza transmiterea, distributia, diseminarea, transferul, trimiterea, supunerea, partitia si stocarea in, prin intermediul sau prin utilizarea acestui site (impreuna, transferul) continutului Utilizatorului pe care il considera (in conditii de confidentialitate) neavenit sau lipsit de gust.
Un astfel de continut al Utilizatorului include (fara limita) comunicatii cu – continut pornografic, profan, sexist, homofob, calomniator, inselator, vulgar, obscen sau ofensiv – materiale denigratoare etnice, rasiste sau religioase sau epitete derogatoare – pledoarie de violenta, ura sau activitate ilicita- descrierea abuzului fata de copii, pornografia infantila, imagini sugestive sexual – reclame, sondaje si concursuri – informatii contra cost referitoare la titluri de valoare publice listate si materiale care pot provoca orice responsabilitati civile sau penale prevazute in orice lege.
Skop Solution interzice transferul sau folosirea continutului Utilizatorului sau transmiterea continutului Utilizatorului cu un scop sau efect primar sau secundar – de a vinde, distribui sau promova arme de foc, arme sau substante periculoase, proiecte de realizare rapida a banilor, scrisori in lant sau piramida, oferte frauduloase sau alte oferte ilegale – de a inregistra o alta adresa de e-mail in afara de a dumneavoastra- de a modifica datele in licitatii sau alte piete (inclusiv pietele publice de titluri de valoare citate) – de a ameninta sau a hartui pe altii – de a intrerupe discutii sau a crea o identitate falsa in scopul de a-i insela pe altii – a transmite cereri sexuale de la, pentru si unui minor – de a face remarci sau comentarii rasiste – pentru a impresiona orice persoana sau a reprezenta in mod eronat afilierea dumneavoastra cu orice persoana sau entitate. Utilizatorul nu va face reclama sau nu va oferi spre vanzare sau cumparare de bunuri sau servicii in orice scop comercial, doar daca Forumul sau Serviciul respectiv permite acest lucru in mod expres.
Skop Solution isi rezerva dreptul (dar nu accepta nicio obligatie) de a sterge sau a restrictiona accesul Utilizatorilor la continutul relevant al Site-ului si/sau continutul Utilizatorului si/sau de a transmite continutul Utilizatorului relevant si/sau informatii referitoare la utilizator (inclusiv informatii personale) oricarei autoritati relevante in care continutul Utilizatorului este transferat in cazul incalcarii sau suspiciunii de incalcare a oricaror dintre aceste Clauze (sau in sensul lor sau altor reguli sau clauze aplicabile) sau a oricaror legi sau regulamente aplicabile, fara nicio cerere sau plangere de a fi initiat sau dovedit in mod formal.

Materialele Protejate De Dreptul De Autor si Alte Drepturi De Proprietate Intelectuala
Skop Solution interzice transferarea continutului in care apar muzica, software, imagini (statice sau in miscare), lucrari literare sau artistice sau alte materiale protejate de legile de proprietate intelectuala (sau care pot incalca drepturile de proprietate intelectuala a altor persoane), cu exceptia cazului in care Utilizatorul detine sau controleaza drepturile exclusive in acest sens sau a primit toate acordurile necesare (pe care Utilizatorul le garanteaza in cazul in care un astfel de continut este transferat). Skop Solution interzice transferarea unor materiale actuale sau suspectate de drepturi de autor, a caror utilizare nu este autorizata, sau materiale contrafacute.

Informatii personale
Cu exceptia informatiilor personale ale unui Utilizator oferite de catre acel Utilizator pentru inregistrare si/sau in scopurile de deschidere de cont sau (daca este cazul) informatii personale referitoare la alte persoane fizice cunoscute de un Utilizator pentru introducerea in contul de adresa interactiva a Utilizatorului, Skop Solution interzice transferarea oricarui continut de Utilizator care extrage informatii personale sau private privind orice persoana sau entitate, inclusiv numar (numere) de telefon, adrese de e-mail sau fizice, numere de cont ale Utilizatorului, parole si informatii financiare.
In cazul in care informatiile personale referitoare la sau imagini ale altei persoane fizice sunt transferate de catre Utilizator pentru includerea in acel cont de adrese online ale Utilizatorului, album foto (sau in orice alt scop), Utilizatorul garanteaza ca acea persoana (subiectul informatiei) si-a dat acordul pentru aceasta operatiune si pentru prelucrarea datelor, indusa de aceasta, si orice alta utilizare a unui asemenea continut al Utilizatorului de catre aceste Clauze sau in acest Site.

„Spam”(Mesaj de intrerupere) si Transferarea unor materiale distructive
Toate formele de mesaje de intrerupere sau e-mail inutil, incluzand transferarea sau transmiterea unor actiuni multiple nesolicitate catre diferite grupuri de discutie, liste de transmitere si toate activitatile care faciliteaza mesajele de intrerupere, sunt interzise in sau prin intermediul acestui site. Cu exceptia cazurilor in care defectiunile actuale (unde se pot calcula rezonabil) depasesc acest numar (caz in care defectiunile actuale vor fi platibile de catre Utilizator), prin modalitatea de daune contractuale prestabilite, sunteti de acord sa achitati Skop Solution 5 Euro pentru fiecare articol de „mesaj de intrerupere” trimis prin contul dumneavoastra de Utilizator ca incalcare a acestor Clauze.
Skop Solution interzice transferarea programelor de computer, fisierelor si a altor materiale care contin caracteristici distructive si de intrerupere precum virusuri, fisiere corupte, fisiere „ascunse” (ca fisiere cu imagini cu fisiere audio incluse), viermi, troieni, virusuri pentru folosirea defilarii, prezentarea de ecrane multiple si alte activitati care pot intrerupe integritatea site-ului web sau functionarea sau comunicarea online in general.

REVIZUIREA CONTINUTULUI DE UTILIZATOR DE CATRE SKOP SOLUTION
Prin intermediul acestui site, Skop Solution ofera doar o „jurisdictie” pentru utilizatori pentru a accesa anumite servicii specificate, Utilitati si/sau informatii. Skop Solution nu poate si nu se va face responsabila pentru examinarea, revizuirea, editarea, cenzurarea sau efectuarea altor proceduri de filtrare si control al continutului de Utilizator sau pentru comportamentul Utilizatorilor al continutului de Utilizator sau continutul Site-ului.
Cu toate acestea, Skop Solution poate, dar nu va fi obligata sa revizuiasca, fie manual, fie prin mijloace automate, intregul continut de Utilizator care este sau poate fi transferat pe acest site si sa monitorizeze sau sa revizuiasca orice zone ale acestui site in care Utilizatorii transmit sau trimit prin posta comunicate sau comunica unul cu celalalt sau cu Skop Solution (daca este aplicabil) inclusiv camerele de chat, grupurile de stiri, consiliile de actualitati, paginile de comunitate, albumele de fotografii, paginile de web personale sau alte domenii de utilizare si forumuri (Forumuri), daca este aplicabil. Skop Solution isi rezerva dreptul (dar respinge orice obligatie), de a refuza, a nu trimite, a nu utiliza, inlatura, amenda, nega accesul si/sau de a sterge orice continut de Utilizator, fara notificare, pe care le considera la propria sa latitudine ca fiind un act neavenit si lipsit de gust sau care de altfel incalca aceste Clauze (sau sensul lor) si fara o cerere de plangere sau solicitare cu privire la continutul de Utilizator relevant sa fie initiat sau dovedit formal. Skop Solution isi rezerva dreptul (dar nu este obligata) sa coopereze cu orice autoritati legale sau ca raspuns al Curtii si a altor cereri oficiale ce solicita ca Skop Solution sa elimine identitatea oricui trimite continutul de Utilizator.

CONTINUTUL UTILIZATORULUI SI UTILIZAREA SITE-ULUI FARA RESPONSABILITATI
Materialele, informatiile si opiniile (care pot include continutul Utilizatorului) incluse si/sau exprimate in sau prin Forumuri (sau prin intermediul oricarei modalitati de accesare a continutului Utilizatorului) nu sunt neaparat acelea ale (sau andosate de) Skop Solution sau Afiliatii Skop Solution sau entitatile respective. Intregul continut al Utilizatorului trebuie sa fie considerat doar exprimari ale unor opinii si nu declaratii de fapt.
Orice continut al Utilizatorului si/sau Servicii pe care le obtineti sau utilizati, sau le transmiteti prin intermediul acestui site, inclusiv utilizarea oricaror Forumuri, va fi la discretia si riscul dumneavoastra si se supune persoanelor care renunta si limitarilor de responsabilitati in aceste Clauze. Securitatea acestui site si continutul Utilizatorului nu pot fi garantate.
Intelegeti ca de fiecare data cand trimiteti informatii personale sau de alt tip online – de exemplu prin intermediul ferestrelor de mesaj sau a camerelor de chat si a altor Forumuri – ca informatiile pot fi colectate si folosite de persoane pe care nu le cunoasteti. In timp ce Skop Solution face toate eforturile comerciale rezonabile de a proteja datele dumneavoastra personale si private, nu poate garanta securitatea oricarei informatii pe care o transmiteti online. Realizati asemenea transmiteri pe propria dumneavoastra raspundere. Cu exceptia cazului in care este vorba despre informatii personale oferite de Utilizator in scopul inregistrarii sau deschiderii sau actualizarii contului Utilizatorului respectiv (referitor la care Skop Solution face toate eforturile comerciale rezonabile pentru a proteja intimitatea dumneavoastra), Skop Solution nu se va face responsabila cu privire la (si neaga orice responsabilitate referitoare la acesta) continutul Utilizatorului transmis intr-un domeniu al site-ului proiectat ca (sau considerat a fi) o zona de acces privata, personala si limitata a site-ului care devine disponibila altor persoane decat Utilizatorul care a transmis continutul Utilizatorului. In mod similar, Skop Solution nu va fi obligata in ceea ce priveste (si neaga toate responsabilitatile aferente) orice indisponibilitate a continutului Utilizatorului transmis unui domeniu al site-ului proiectat ca o zona publica a site-ului sau altor Forumuri in care Utilizatorii, altii decat Utilizatorul care a transmis continutul de Utilizator, poate obtine acces la un asemenea continut.
Skop Solution nu are obligatia de a se implica in nicio disputa pe care o aveti cu alti Utilizatori sau in niciun incident din care faceti parte cu alti Utilizatori sau care sunt afectate de catre sau care au legatura cu acest site in orice alt mod.
Skop Solution neaga orice responsabilitate referitoare la orice continut de Utilizator, incluzand orice eroare, virus, defaimare, calomnie, obscenitate sau neconformitate cuprinsa in orice continut de Utilizator, ce intervin sau nu in cadrul legilor de drept de autor, calomnie, intimitate sau in alt caz, orice continut de Utilizator interzis si orice alt continut de Utilizator.
Skop Solution neaga orice responsabilitate pentru folosire neautorizata (de catre alti Utilizatori) a continutului de Utilizator, si neaga (fara limita) orice obligatie de folosire a continutului de Utilizator care incalca orice drept de autor, drepturi de marca inregistrata sau orice drepturi de proprietate intelectuala ale oricarui alt Utilizator sau persoana.
Utilizatorul este unicul responsabil pentru orice defectiune (inclusiv continutul site-ului) rezultand din utilizarea (sau introducerea) a oricarui continut de Utilizator sau a site-ului (inclusiv dispute si incidente descrise in sectiunile anterioare) si tranzactiile respective sau evenimente.
Skop Solution nu va avea nicio raspundere pentru accesul neautorizat la contul Utilizatorului, sau retransmiterea automata de mesaje si/sau virusuri (cauzate de virusuri sau in alt mod) catre persoane ale caror date au fost introduse de catre un Utilizator pentru includere in orice fisier de adrese on line disponibil prin acest site.
Limitarile si excluderile de obligatii in aceste Clauze se aplica indiferent daca obligatia este bazata pe incalcarea contractului, ofensa (inclusiv neglijenta sau defectiunea), obligatia stricta, incalcarea garantiilor sau orice alta teorie legala.

STOCAREA SI PIERDEREA CONTINUTULUI DE UTILIZATOR
In cazul in care Skop Solution ofera facilitati e-mail, gazduire pagini web sau alte servicii prin intermediul acestui site ce implica punerea la dispozitie a spatiului de stocare al computerului, sau referitor la alte Servicii relevante, Skop Solution isi rezerva dreptul de a impune si de a schimba limitele si/sau restrictiile (temporare sau altfel) la utilizarea Serviciilor, incluzand, fara limitare, limitele in memorie oferite cu privire la spatiul memoriei (de ex. o limita maxima totala si/sau o limita maxima a dimensiunii per fisier /e-mail), timp/ momentul realizarii fisierelor (de ex. e-mailuri mai vechi de 180 de zile), numar si/sau dimensiune a fisierelor (de ex. un numar maxim de e-mailuri care pot fi trimise, stocate sau primite de catre contul dumneavoastra), cantitatea de informatii descarcate sau transferate sau orice alte criterii pe care Skop Solution le poate specifica. Fara a limita urmatorul paragraf, materialul care depaseste o astfel de limita poate fi sters sau neacceptat pentru o astfel de stocare. Utilizatorii nu pot vinde interactiv niciun spatiu de stocare oferit prin intermediul acestui site.
Skop Solution nu se va face responsabila pentru nicio pierdere, stergere, indepartare sau eroare de trimitere pentru destinatarul intentionat al continutului de Utilizator transferat in acest site, fie din cauza unui virus informatic, acces neautorizat sau alta modalitate. Utilizatorii sunt incurajati sa retina o copie de rezerva a intregului continut de Utilizator, iar Utilizatorii se obliga sa faca acest lucru referitor la intregul continut de Utilizator transferat. Skop Solution isi rezerva dreptul de a refuza accesul la acest site si de a sterge continutul de utilizator oricand fara notificare.

SERVICII DE SITE SI CONTINUT DE SITE FARA GARANTII
Intregul continut al site-ului si Serviciile sunt oferite „ca atare” si „dupa disponibilitate” si Skop Solution deroga in mod expres, in limita maxima permisa de legea respectiva, orice garantie si reprezentare de orice fel (Garantii) referitoare la continutul site-ului si Servicii, fie exprimate fie impuse, inclusiv orice garantii impuse de vanzare, calitate satisfacatoare, adaptare intr-un scop anume si neincalcare a drepturilor de proprietate intelectuala ale tertilor.
Fara limitare:
Skop Solution nu ofera Garantie asupra continutului Site-ul ca fiind potrivit, disponibil sau permis pentru utilizare in orice locatie care este lipsita de virusuri sau cu interoperabilitate cu orice hardware, software sau continut sau cu abilitatea Utilizatorului acestui site de a accesa sau a interactiona cu alti furnizori de servicii, retele, utilizatori, sau resurse informationale, informatice prin internet. Cei care acceseaza acest site si utilizeaza continutul site-ului si/sau Serviciile au responsabilitatea de a respecta legea si regulamentele aplicabile, inclusiv orice legi locale aplicabile.
Desi Skop Solution a incercat sa verifice conformitatea, siguranta si actualitatea intregului continut al Site-ului, inclusiv produsul (cum se aplica), serviciile, suportul si alte detalii si descrieri obtinute de la terti, Skop Solution nu ofera garantie pentru exactitatea niciunei declaratii din acest site. Orice materiale, produse, suport, servicii sau informatii din sau la care se face referire in acest site pot fi expirate. Skop Solution nu se obliga sa reactualizeze continutului Site-ului. Skop Solution refuza orice obligatie sau responsabilitate pentru orice erori sau omisiuni in continutul Site-ului (cu exceptia celor de pana acum dupa cum o astfel de persoana nu ar putea fi in conformitate cu garantiile si alte clauze si conditii referitoare la vanzarile produsului sau serviciilor, daca exista, de catre Skop Solution). Orice decizii bazate pe datele cuprinse in continutul Site-ului (sau continutul de Utilizator) sunt responsabilitatea unica a Utilizatorului.
Skop Solution nu ofera Garantie ca functiunile sau Serviciile disponibile prin site sau alte interactiuni ale Utilizatorului cu site-ul vor fi disponibile in mod constant, fara intreruperi, sigure sau lipsite de erori, ca defectele vor fi corectate sau ca acest site sau serverul care il face disponibil nu are virusuri sau alte componente periculoase. Skop Solution si Afiliatii Skop Solution nu isi asuma responsabilitatea, si nu sunt raspund pentru nicio dauna (sau pierdere de informatii), sau pentru virusuri care pot infecta computerul dvs. sau alta proprietate prin intermediul accesului dvs. la aceasta, sau pentru utilizarea acestui site, inclusiv pentru descarcari de imagini, software sau alt continut al site-ului. Daca utilizarea continutului site-ului duce la necesitatea unui service, reparatie sau corectare a echipamentului sau a informatiilor, Utilizatorul isi asuma toate costurile aferente.
Informatiile din continutul site-ului (si continutul de Utilizator) nu constituie o consiliere juridica, profesionala, financiara sau medicala si nu trebuie sa constituie o baza. Continutul site-ului care cuprinde declaratii de cautare sau declaratie de intentie nu trebuie sa constituie o baza. Skop Solution isi rezerva dreptul de a nu actiona in conformitate cu nicio astfel de declaratie.
Acest site poate contine referiri la produse si Servicii specifice Skop Solution care nu pot fi sau nu pot fi pregatite si disponibile intr-o anumita tara. Orice astfel de referire nu va fi considerata ca sugereaza sau garanteaza ca orice astfel de produse sau servicii vor fi disponibile oricand si in orice tara.
In cazul in care legea aplicabila interzice sau limiteaza excluderea garantiilor Skop Solution dupa cum s-a prezentat mai sus, Skop Solution exclude, refuza si limiteaza asemenea Garantii doar in limita maxima admisa de legea aplicabila.

TRANZACTII CU TERTI
Atunci cand este posibil ca utilizatorii sa faca tranzactii prin intermediul acestui site (sau orice site in conexiune) cu o parte terta (inclusiv alti Utilizatori sau un furnizor de servicii sau vanzator de produse) care nu este Skop Solution, o astfel de tranzactie (sau orice drepturi si obligatii vor aparea) va fi realizata doar intre dumneavoastra si terti.

DESCARCARI SOFTWARE SI APLICATII ON LINE- RESTRICTII SI DOCUMENTE DE RENUNTARE LA DREPTURI
Orice programe de comanda, software, programe (inclusiv toate evolutiile si actualizarile), exploratoare aleatoare de conectare, periferice si alte aplicatii, servicii sau utilitati informatice si software disponibile pentru Utilizatori in legatura cu sau pentru a facilita accesul la, orice abonament asociat cu acest site si toate fisierele si imaginile, incorporate in sau generate de software, programe si alte materiale disponibile pentru descarcare, sau ca aplicatie sau serviciu de la distanta, de la continutul Site-ului (Utilitati) sunt oferite prin suport si serviciu pentru Utilizatori. Dreptul la Utilitati (descarcate sau nu) nu este transferat Utilizatorilor si este detinut (ca si drepturile de proprietate intelectuala aferente) de catre Skop Solution, Afiliatii Skop Solution sau furnizorii de licenta respectivi.
Folosirea de catre Utilizator a oricarei Utilitati va fi guvernata de asemenea prin conditiile oricaror documente asociate interactiv sau nu, licenta de utilizator final sau alte contracte relevante si Clauze si conditii specificate de catre vanzatorul sau furnizorul de licenta relevant (EULA) (care va fi mai presus de aceste Clauze, in cazul unei neconcordante cu aceste Clauze). In cazul in care niciun EULA (contract de licenta pentru utilizatorul final) nu insoteste o Utilitate, Utilitatea va este oferita prin licenta pe baza unui contract de utilizator unic, non-transferabil, non-exclusiv, revocabil.
Utilitatile pot fi folosite doar dupa indicatii in EULA aplicabila. Utilizatorului ii este interzisa reproducerea, copierea imprumutul, inchirierea, ingineria de inversare, Utilitati de decompilare sau vanzare, cu exceptia cazurilor permise in mod special de EULA sau prin legea aplicabila. Utilizarea neautorizata a utilitatilor incalca dreptul de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala si Skop Solution sau furnizorul de licenta respectiv (dupa cum este cazul) isi rezerva toate drepturile.
Skop Solution nu ofera nicio garantie cu privire la exactitatea sau siguranta rezultatelor sau produsul care rezulta din folosirea Utilitatilor. Skop Solution nu accepta responsabilitatea pentru pierderea de date sau defectiune cauzata de instalarea sau folosirea oricaror Utilitati descarcate, sau nu ofera nicio alta Garantie, nu accepta nicio obligatie referitoare la Utilitati. Skop Solution recomanda ca Utilizatorii (iar Utilizatorii garanteaza acest lucru) sa creeze intotdeauna si sa retina o copie cu informatii in computer (cu care sau in care Utilitatile sa fie instalate sau folosite) inainte de a instala sau a folosi orice Utilitati.
Skop Solution si Afiliatii Skop Solution (cu exceptia cazului in care este anume specificat in EULA aplicabil, daca exista) nu ofera sprijin sau asistenta in folosirea, instalarea sau mentinerea unor Utilitati, sau rezolvarea unor cazuri sau probleme care pot aparea ca rezultat al folosirii sau instalarii Utilitatilor.
Sunteti de acord ca Utilitatile si orice alta documentatie insotitoare si/sau date tehnice pot fi supuse legilor si regulamentelor aplicabile de control pentru export. Sunteti de acord sa nu exportati sau sa reexportati Utilitatile, direct sau indirect, incalcand astfel de legi sau regulamente.
In cazul in care Skop Solution este de acord (in scris) sa ofere asistenta tehnica referitoare la un produs Skop Solution, va oferi doar acea asistenta pentru produsele relevante Skop Solution cu sisteme de operare si cu alt software in aceeasi forma si versiune asa cum sunt livrate de Skop Solution sau Afiliatii Skop Solution, si poate alege sa nu ofere asistenta pentru produsele Skop Solution pentru care Utilitatile au fost incorporate sau incarcate ulterior.
EULA aplicabil poate impune excluderi sau limitari de garantie si obligatie aditionale asupra Utilitatilor.
Descarcarea oricarei Utilitati constituie o acceptare a acestor Clauze. Daca nu sunteti de acord cu aceste Clauze, nu aveti permisiunea de a descarca nicio Utilitate sau documentatie de insotire interactiva.

CONTINUTUL SITE-ULUI FARA OBLIGATII
Skop Solution, Afiliatii Skop Solution toate celelalte persoane implicate in crearea, producerea, gazduirea si livrarea continutului Site-ului nu se vor face responsabile pentru daune directe, indirecte, speciale, incidentale, consecventiale sau de pedeapsa, inclusiv in ceea ce priveste pierderea de date, pierderea de profit, intreruperea afacerilor sau timpul intervenit sau daune de orice natura (inclusiv interventia unor neglijente si a altor ofense) care rezulta din utilizarea, din imposibilitatea de utilizare, continutul Site-ului, chiar daca Skop Solution sau o alta reprezentanta autorizata a fost consiliata cu privire la posibilitatea unor asemenea daune.
Legea aplicabila nu poate permite excluderile responsabilitatilor in aceasta sectiune in toate cazurile. Exonerarea de obligatie din aceasta sectiune se aplica doar in limita maxima permisa de legea aplicabila.
Responsabilitatea Skop Solution pentru daune sau pierdere (prin contract, neglijenta, ofensa sau alte cazuri) nu va depasi in niciun caz suma platita de Utilizator pentru accesarea acestui site (cu exceptia cazului prevazut de catre legea aplicabila obligatorie). Nimic din aceste Clauze nu va exclude obligatia Skop Solution sau a Afiliatilor Skop Solution pentru moarte si accidente fizice ca urmare a neglijentei Skop Solution sau a Afiliatilor Skop Solution.

INFORMATII PERSONALE, INTIMITATE SI COOKIES (fisiere de logare a paginilor pe internet)
Prin introducerea datelor prin intermediul acestui site sau prin orice proces de inregistrare prin telefon:
Consimtiti la prelucrarea datelor personale, ca de exemplu numele sau titlul dumneavoastra, adresa, numarul de telefon, detalii de contact si alte detalii personale („Date Personale”), in conformitate cu clauzele notificate in sectiunea „Date personale” (sau denumita similar) a formularului de inregistrare/ introducere date sau a procesului de inregistrare prin telefon a acestui site.
Sunteti de acord ca prelucrarea datelor dumneavoastra personale este necesara si/sau dezirabila pentru personalizarea vizitei dumneavoastra in acest site si/sau acordarea si controlarea accesului la acest site sau la parti din acesta Utilizatorilor inregistrati sau abonatilor platitori si consimtiti la o astfel de prelucrare.
In anumite imprejurari, Skop Solution poate cauta informatii personale suplimentare ca de exemplu fotocopii ale documentelor de identificare sau carti de credit, de exemplu pentru verificarea identitatii sau in scopuri de prevenire a fraudei. In cazul in care astfel de informatii suplimentare sunt oferite Skop Solution prin intermediul acestui site, vor fi de asemenea considerate „Informatii Personale”.
Skop Solution poate acorda, pune la dispozitie sau transmite Informatiile Personale altor departamente si directii Skop Solution si Afiliatii Skop Solution in Europa si (in conformitate cu stricta respectare a legilor aplicabile de protectie a datelor) peste ocean. Skop Solution nu va dezvalui Informatiile Personale entitatilor sau persoanelor terte (3P), cu exceptia Afiliatilor Skop Solution, fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor de mai jos.
Informatiile personale pot fi dezvaluite agentiilor 3P pentru a permite (1) realizarea contractelor din care faceti parte sau in alte scopuri specificate in aceste Clauze sau in sectiunea „Informatii Personale” (sau denumita similar) a introducerii formularului de inregistrare/date sau procesul de inregistrare prin telefon pentru acest site; sau (2) respectarea obligatiilor legale la care se supun Skop Solution si orice Afiliat Skop Solution.
Informatiile personale pot fi extrase agentiilor 3P pentru a le permite oferirea serviciilor pentru sau din partea, sau la indicatia Skop Solution sau Afiliatilor Skop Solution. In aceste cazuri, Skop Solution ia masuri pentru a asigura ca respectarea 3P cu politica de confidentialitate a Skop Solution si ca astfel de destinatari (1) nu folosesc Informatiile Personale in alte scopuri decat in cele permise.; (2) obtinerea si prelucrarea Informatiilor Personale doar cu conditia de a asigura Informatiile Personale de utilizare neautorizata si adoptarea si respectarea unor politici stringente similare si Clauzei de protectie si utilizare a Informatiilor Personale; si (3) respectarea stricta a legilor aplicabile.
In cazul in care Informatiile Personale sunt oferite in legatura cu tranzactiile conectate la acest site cu referire la plati (ca de exemplu plata abonamentelor), Skop Solution poate transmite Informatiile Personale la 3P care sunt agentii de impunere probabila a credit/uluifraudei sau agentiile 3P care sunt de altfel implicate in prevenirea crimei, pentru a prelucra acceptabilitatea cartii de credit detinut sau a altor metode de plata sau pentru prevenirea crimei si/sau pentru agentii de prelucrare a cartii de credit si altor metode de plata. Informatiile Personale transmise acelor 3P pot necesita transferarea in Statele Unite ale Americii sau in alte locuri din afara Zonei Economice Europene, pentru scopuri de prelucrare si similare. Anumite agentii au fost sfatuite ca transmiterea Informatiilor Personale sa fie de asemenea folosite pentru a genera impunerea posibilitatilor de credit, risc, frauda pentru Skop Solution sau alte parti terte cu care ati putea intra in tranzactii.
Skop Solution poate folosi, prelucra si dezvalui fara restrictie orice informatii anonime sau generice (inclusiv statisticile) in care nu puteti fi identificati.
Puteti solicita Skop Solution sa informeze 3P la care Informatiile Personale au fost comunicate in legatura cu corectarile sau stergerile acelor Informatii Personale. Daca Skop Solution nu detine control asupra Informatiilor Personale, Skop Solution va folosi in mod rezonabil eforturile sale pentru a modifica cererile dumneavoastra de corectare si stergere. Totusi, in cazul in care Informatiile Personale au fost transferate la plata cu cartea de credit si alte anumite agentii pentru prelucrarea platii, va fi nevoie sa contactati astfel de agentii direct daca doriti ca Informatiile dumneavoastra Personale transferate la acele agentii sa fie rectificate sau sterse. Skop Solution nu isi poate asuma si exclude orice responsabilitate de rectificare sau de stergere a Informatiilor Personale care au fost transferate ( cu consimtamantul dumneavoastra) la unele agentii ca de exemplu impunerea probabila de credit sau frauda, si agentii de prelucrare a platii care solicita si/sau asuma controlul acelor informatii. Skop Solution nu accepta nicio obligatie pentru obtinerea incorecta de credit generata de astfel de 3P, sau orice alte consecinte (inclusiv ratinguri adverse de credit) ale Informatiilor Personale excluse si utilizate dupa cum apare in sectiunea „Informatii Personale” (sau intitulata similar) ale formularului de introducere a inregistrarii/datelor sau procesul de inregistrare prin telefon pentru acest site, in aceste Clauze.
Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta si este de acord ca Skop Solution, Afiliatii Skop Solution sau furnizorii respectivi de produse pot trimite cookies (parti mici de informatii plasate pe programul de comanda al hard disk-ului dumneavoastra cand accesati un site web sau parti ale unui site web)in calculatorul dumneavoastra si alte aparate de acces pentru a personaliza vizita dumneavoastra in acest site si/sau sa invatati mai multe despre modalitatile de utilizare sau de cautare in timp ce vizitati acest site. Cookie poate contine informatii personale despre dumneavoastra si poate fi de durata sau intr-o singura sesiune.

GARANTIE
Utilizatorul va garanta Skop Solution, Afiliatii Skop Solution si ofiterii, agentii, angajatii lor ca si furnizorii lor de servicii si ii va proteja impotriva oricaror pierderi, costuri, proceduri, daune, cheltuieli (inclusiv costuri si cheltuieli legale rezonabile) sau responsabilitati intervenite in orice fel la oricare dintre ei ca rezultat al oricarei cereri de catre o parte terta rezultand din incalcarea sau nerespectarea de catre Utilizator a oricarei interziceri sau restrictii asupra activitatilor Utilizatorului cu privire la acest site, continut in aceste Clauze, sau asupra oricaror supuneri, reprezentari sau garantari ale Utilizatorului continute in aceste Clauze si cu privire la orice cerere de catre orice persoana cu referire la problemele, responsabilitatile si obligatiile care au fost derogate de catre Skop Solution in aceste Clauze.
Fara a se limita la generalitatea garantiei sus-mentionate, Utilizatorul exonereaza, garanteaza si protejeaza Skop Solution, Afiliatii Skop Solution si ofiterii, agentii, angajatii lor ca si furnizorii lor de servicii (care refuza responsabilitatea), cu privire la cererile, obligatiile, costurile (inclusiv taxele legale), cheltuielile, solicitarile si pagubele (directe, indirecte si consecvente), de orice natura, cunoscute sau necunoscute, suspectate sau nesuspectate, excluse sau neexcluse, cauzate prin orice modalitate de oricare dintre ele care intervin sau care se refera in orice fel la urmatoarele:
– orice continut de Utilizator interzis sau restrictionat transferat de Utilizator sau orice utilizare a acestui site de catre Utilizator (inclusiv utilizarea site-ului interzisa sau restrictionata de catre Utilizator);
– orice pierdere, stergere, indepartare, corupere sau publicare a continutului de Utilizator transferat de catre Utilizator; sau
– orice utilizare neautorizata a contului Utilizatorului sau compromiterea securitatii contului Utilizatorului prin eroarea de mentinere a confidentialitatii parolelor contului Utilizatorului sau alte detalii de securitate,
si alte evenimente de acest gen.

CONEXIUNEA PRIN HIPERTEXT CATRE SI DINSPRE ACEST SITE
Trebuie sa cautati si sa obtineti acordul scris al operatorului acestui site inainte de crearea oricarei legaturi catre acest site. Legaturile profunde sunt strict interzise. Toate legaturile autorizate cu acest site trebuie sa fie in pagina principala a acestui site, trebuie sa clarifice faptul ca acest site si continutul Site-ului sunt distincte de site-ul web de la care se realizeaza legatura si trebuie sa stabileasca faptul ca acest site este detinut si/sau operat de Skop Solution.
Skop Solution sau partile terte (cu acord ca mai sus), pot oferi conexiuni prin hipertext catre si/sau de la alte site-uri web sau resurse Internet. Includerea acestor conexiuni in site-ul web este doar pentru convenienta si nu necesita andosare a celorlalte site-uri web de catre Skop Solution sau nicio asociere cu operatorii acelui site. Skop Solution incurajeaza discretia in cautarea site-urilor web proprii si externe si resurselor. Unele site-uri web pot contine sau lega Utilizatorii la site-uri web ce cuprind informatii care pot fi considerate neavenite sau ofensive. Site-uri web externe pot trimite propriile lor cookies Utilizatorilor, colecta informatii si/sau solicita informatii personale.
Vizitarea unor site-uri web externe de catre Utilizator prin intermediul legaturilor de la acest site este in intregime pe riscul Utilizatorului.
Skop Solution nu a confirmat acuratetea sau siguranta niciunei informatii din site-urile de web externe sau resurselor legate sau accesate prin intermediul acestui site, sau care duce la site (site-uri) Skop Solution. Skop Solution nu va fi responsabila sau obligata de niciun continut, reclama, produse, suport, servicii sau alte materiale din sau disponibile pe astfel de site-uri web sau resurse externe. Skop Solution nu va fi responsabila pentru acuratetea, respectarea dreptului de autor, legalitatea sau decenta materialului continut in site-urile web sau resursele externe. Skop Solution nu va fi responsabila pentru si refuza toate garantiile, exprese si implicite, cu privire la acuratetea, valabilitatea, legalitatea, respectarea dreptului de autor, decenta si celelalte a oricaror materiale sau informatii continute in site-urile web sau resursele externe. Skop Solution nu va fi responsabila, direct sau indirect, pentru daunele sau pierderea cauzata sau asa-zis cauzata de catre utilizarea sau bazarea pe orice continut, produse, suport sau servicii disponibile in sau prin orice site-uri web sau resurse externe.
Fara a limita cele de mai sus, Skop Solution nu reprezinta sau nu garanteaza securitatea oricarei informatii (inclusiv cartea de credit si alte informatii personale) care i se pot solicita unui Utilizator si de a oferi unei parti terte prin site-urile web legate si Utilizatorul adreseaza orice cerere Skop Solution referitor la aceste probleme.

REZILIEREA
Cu exceptia unui serviciu sau a unei accesari pentru care o taxa de abonament este platibila, Utilizatorul poate incheia privilegiile de folosire ale Serviciilor in acest site si intr-ul alt continut al Site-ului, oricand prin distrugerea tuturor continuturilor din site descarcate din acest site si toate copiile, oriunde ar fi localizate sau instalate. Dreptul Utilizatorului de a folosi serviciile pe acest site si alt continut al site-ului va fi incheiat imediat cu sau fara notificare prin propria initiativa a Skop Solution daca utilizatorul nu respecta aceste Clauze.
In cazul in care un abonament sau alta taxa este platibila de catre Utilizator cu privire la accesul si utilizarea acestui site sau a Serviciului, Utilizatorul trebuie sa informeze Skop Solution in scris (sau prin alte mijloace special autorizate) cu privire la dorinta de incetare a abonamentului. In absenta oricarei dispozitii speciale contrare referitoare la abilitatea utilizatorului de a rezilia sau perioada de reziliere, Utilizatorul va avea dreptul de a rezilia Serviciul de abonament prin acordarea Skop Solution a unei notificari de cel putin o luna intreaga calendaristica referitoare la aceasta reziliere.
Skop Solution poate incheia accesul Utilizatorului sau inregistrarea prin acest site in cazul in care contul Utilizatorului nu este accesat sau daca Utilizatorul nu se conecteaza in timpul unei perioade de trei luni sau mai mult (sau o astfel de perioada stabilita de Skop Solution).
De asemenea, Skop Solution isi rezerva dreptul de a incheia accesul Utilizatorului la site si/sau contul sau in conditii de confidentialitate oricand fara motiv (supunandu-se returnarii oricaror sume platite in avans de catre Utilizator cu referire la un astfel de acces in conformitate cu Clauzei aplicabile). In asemenea imprejurari, Skop Solution va face eforturi comerciale rezonabile pentru a trimite notificare de reziliere Utilizatorilor la ultima lor adresa de contact notificata sau la adresa de e-mail.
La reziliere, Utilizatorul trebuie sa inceteze utilizarea si sa distruga toate copiile pe care le detine despre continutul Site-ului iar Skop Solution poate indeparta sau sterge toate continuturile de Utilizator ale unui astfel de Utilizator, cu exceptia cazului in care o licenta perpetua a fost acordata de catre Skop Solution de a folosi un anumit continut al site-ului contra unei taxe care a fost achitata. Fara a limita libertatea generala a Skop Solution de a sterge sau de a nega accesul la continutul Utilizatorului pentru orice motiv, in urma rezilierii, Skop Solution nu va avea obligatia de a mentine niciun continut de Utilizator sau de a va transmite orice mesaje dumneavoastra sau oricarei parti terte.

DIVERSE
Daca orice dispozitie a acestor Clauze nu se poate aplica, dispozitia de neaplicare se va supune inlocuirii de catre o dispozitie valabila, aplicabila care se potriveste cel mai bine cu intentia dispozitiei originale. Aceasta nu va afecta valabilitatea sau aplicabilitatea dispozitiilor ramase.
Fara a afecta documentele de renuntare la drepturi si limitarile de obligatii in aceste Clauze, nicio plangere sau actiune impotriva Skop Solution sau a Afiliatilor Skop Solution nu poate fi adusa de catre nicio persoana cu privire la sau care intervine in acest site, cu exceptia cazului in care o astfel de plangere sau actiune este initiata si notificata companiei Skop Solution in scris timp de un an de la data la care a intervenit prima data cauza acestei actiuni.
Angajatii Skop Solution si agentii nu sunt autorizati sa modifice aceste Clauze. Nimic din ceea ce este spus de orice persoana in domeniul vanzarii sau serviciului clienti din partea Skop Solution nu trebuie inteles ca o schimbare a acestor Clauze, sau ca o reprezentare autorizata, legala despre acest site sau natura sau calitatea produselor sau Serviciilor afisate sau un alt continut al site-ului. Anteturile in aceste Clauze sunt doar de forma si nu vor avea niciun efect la realizarea acestor Clauze.
Apelurile catre liniile de consiliere a clientilor despre care se face vorbire sau la care se face referire in acest site pot fi monitorizate pentru scopuri de practica si de control al calitatii.
Aceste clauze si continutul acestui site se supun dreptului de autor.