Prezentare

Experienta pe care am acumulat-o in peste 13 ani de activitate in vanzarile auto, managementul afacerii, instruirea fortei de vanzari si a managementului, organizarea de evenimente si lansari auto, a facut posibila constituirea acestei companii. Munca alaturi de companii care reprezinta branduri importante din industria auto cum sunt Ford, Iveco, BMW, Mazda, Rover si Land Rover ne-a aratat importanta viziunii catre un orizont larg si ca obiectivele nu sunt altceva decat trepte catre succes. Astfel, valori ca munca, vizunea larga si creativitatea ne-au devenit repere constante si neconditionate in cariera si viata. Asta ne propunem sa transmitem prin cursurile marca Skop Solution dezvoltate si livrate de catre departamentul nostru de training.

Unul din aspectele importante care caracterizeaza compania noastra de training este acela ca toti trainerii nostri si-au dobandit cunostintele si abilitatile nu doar in mediul academic ci si in activitatile profesionale din mediul economic real in care sunt implicati. Cursurile noastre se bazeaza pe o experienta practica neintrerupta, trainerii nostri fiind conectati si implicati in permanenta in realitatile mediului de afaceri romanesc. Bineinteles, trainerii pe care suntem mandri sa-i avem in echipa Skop Solution sunt acreditati de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).

Colaborarea directa, pe diverse proiecte, cu specialisti straini ne-a facut sa intelegem ca uneori limba vorbita este o bariera de comunicare ce ingreuneaza dezvoltarea ideilor si dinamica naturala a dezvoltarii unui proiect in care sunt implicati oameni ce vorbesc nativ limbi diferite. Am considerat ca fiind o buna solutie atragerea in echipa noastra a unor profesionisti in domeniul limbilor si literaturilor straine, absolventi ai universitatilor de profil din tara, masteranzi si doctoranzi, oameni cu o reala experienta in domeniul predarii limbilor straine pentru adulti.

In acest mod a fost creat departamentul de limbi straine, dedicat celor care doresc sa inlature barierele de comunicare din calea propriului succes. Capaciatea de exprimare libera si coerenta a ideilor pe care dorim sa le comunicam este posibila doar in urma unei practici sustinute in cadrul unui proces de invatare condus de profesionisti.

SkopSolution va ofera, prin acest departament, solutia profesionista pentru atingerea skop-ului dumneavoastra.

Ne dorim un spatiu in care sa traim si sa ne deplasam mai sigur, mai economic si mai curat. Pentru asta ne aducem aportul prin cursurile organizate de departamentul nostru de conducere preventiva. Ii invitam pe cei care doresc sa invete sa-si foloseasca propriul automobil intr-un mod mai sigur si mai ecologic sa participe la cursurile noastre de Defensive Driving.

Programul Defensive Driving se recomanda tuturor utilizatorilor de automobile, individuali sau companii, prin faptul ca atrage atentia asupra limitelor automobilelor si a limitelor umane, ambele de maxima importanta in anticiparea sau gestionarea corecta a situatiilor cu potential de risc si a sigurantei in trafic.