Testimoniale

Am gasit in Skop Solution furnizorul pentru cursurile de Defensive Driving de care aveam nevoie. Pana acum am facut aceste cursuri in afara tarii cu furnizori externi, cu costuri mai mari si cu aplicabilitate limitata. Acum putem beneficia de un curs atractiv, dinamic, adaptat legislatiei si caracteristicilor traficului nostru.

Un alt punct interesant a fost ca am parcurs exercitiile practice de pe pista de teste cu masinile pe care le utilizam zilnic, Honda Acord si Honda CRV, astfel incat am putut sa descoperim limitele de siguranta chiar ale masinilor in care ne petrecem cel mai mult timp. Deasemenea am aflat beneficii interesante ale sistemelor de siguranta cu care masinile noastre sunt echipate si cum putem sa le exploatam intr-un mod mai economic si mai ecologic.

Un curs pe care il recomand tuturor soferilor, dar cu precadere celor care conduc masini cu grad ridicat de tehnologie si care vor sa afle cum sa o foloseasca la adevarata valoare si celor carora vor sa invete ce inseamna siguranta intr-un alt mod decat cel al scolii de soferi clasice.”
Alin Stirbu – Lead Country Manager Romania, ExxonMobil Petroleum & Chemical BVBA Representative Office Romania

Alte testimoniale: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10