Team Building

Echipa este un grup de oameni care impreuna sunt responsabili sa atinga un scop comun. Daca unul din membrii echipei nu se implica, atingerea acestui scop colectiv este periclitata. Chiar si in situatia in care toti membrii echipei isi indeplinesc cu succes propriul rol dar nu conlucreaza, rezultatele obtinute nu se ridica la inaltimea potentialului echipei.

Elementul cel mai important in construirea unei echipe puternice si performante il reprezinta intelegerea si implicarea fiecaruia in atingerea scopului comun, astfel incat colaborarea la nivel de individ sa devina sinergetica si sa produca o coeziune benefica tuturor.

Performantele celui care lucreaza intr-o echipa puternic sudata, cresc! Prin urmare, activitatile prin care se pot obtine astfel de echipe ar trebui sa faca parte din strategia manageriala a oricarei companii.

Diversificate, antrenante si mobilizatoare, aceste activitati urmaresc un singur skop: formarea unei echipe puternice. Si cum oamenii sunt cei care formeaza echipa, toate activitatile din reteta unui team-building sunt indreptate catre constientizarea si castigarea sprijinului celui de langa tine fara a ignora suportul personal pe care il poti oferi la randul tau celorlalti. Miza o reprezinta performanta colectiva bazata pe eforturile fiecaruia in parte.

Programele de team-building sunt axate pe accesarea acelor stari emotionale care deschid canalele de comunicare catre ceilalti. Increderea, teama, efortul fizic, puterea de concentrare, curiozitatea, determinarea, curajul, spiritul de echipa, sacrificiul personal pentru binele colectiv, grija pentru cel de langa tine, atentia celorlalti pentru tine devin tot atatea punti de legatura si de comunicare intre oameni. O gama variata de activitati isi propune sa refaca sau sa consolideze aceste punti de comunicare.

Desigur, fiecare program este personalizat in functie de necesitati si preferinte, fiind adaptat pe structura grupului de lucru.

Cele mai solicitate activitati outdoor:
• Navigatie in mare libera, la bordul ambarcatiunilor cu vele sau motor
• Rafting montan
• Caiac-canoe
• Mountain Bike
• Karting
• Paint-Ball
• Expeditii off-road
• Activitati cu specific automobilistic

Pentru o oferta detaliata legata de programele de team-building nu ezitati sa ne contactati.