Prezentare

Oferim intregul necesar de instruire al unui DEALER AUTO (de la mecanici, la manageri).

Suntem singura companie de training care se adreseaza industriei auto cu traineri specializati in industria auto.

Trainerii nostri au o experienta practica de lucru indelungata in diferite companii importatoare si distribuitoare de autovehicule.

Va oferim sansa de a participa la un training specializat pe industria auto, creat de profesionisti ai acestei industrii.

Printre clientii nostri din aceasta industrie se afla cei care ocupa primele locuri in vanzarile de automobile din Romania. Va invitam sa va alaturati lor!

Experienta acumulata in industria auto ne ofera o buna recomandare si pentru alte domenii de afaceri care au un profil similar. Valori ridicate, ciclu de viata indelungat al produselor, ciclu de vanzare mare, clienti organizationali sau persoane fizice, vanzari de retail sau de volum, produse cu valoare adaugata mare, pachete complexe de servicii conexe, sunt doar cateva din elementele pentru care suntem pregatiti sa va oferim din bagajul de cunostinte pe care l-am acumulat in ultimii 13 ani.

Unul din aspectele importante care caracterizeaza departamentul nostru de training este acela ca toti trainerii nostri si-au dobandit cunostintele si abilitatile nu doar in mediul academic ci si in activitatile profesionale din mediul economic real in care sunt implicati. Cursurile noastre se bazeaza pe o experienta practica neintrerupta, trainerii nostri fiind conectati si implicati in permanenta in realitatile mediului de afaceri romanesc.

Bineinteles, trainerii pe care suntem mandri sa-i avem in echipa Skop Solution sunt acreditati de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).