Ce este e-learning

Derularea diverselor programe de training reprezinta un pas important si necesar catre atingerea obiectivelor companiei.

Mai dificil este insa asigurarea unei continuitati a procesului de invatare si de dobandire sau imbunatatire a abilitatilor fiecaruia dintre angajati, ulterior sesiunilor de curs.

Un instrument care vine in sprijinul acestui proces de continua perfectionare il reprezinta sistemul e-Learning de informare si de sondare online a nivelului de cunostinte. Practic este vorba despre o aplicatie care asigura continuitatea programelor de training, ulterior livrarii acestora, prin sesiuni online de verificare a cunostintelor si prin postarea materialelor de curs pe un site comun astfel incat fiecare utilizator al programului sa le poata accesa oricand.

Posibilitatea de a structura sesiunile de verificare pe categorii de cursuri si pe subcapitole de curs face din aceasta aplicatie un instrument de investigare care acopera un spectru foarte larg de tipuri de training. Datorita acestui grad ridicat de adaptabilitate programul poate fi folosit la sondarea nivelului de cunostinte al participantilor in domeniile acoperite de pachetele de training la care au participat. Prin crearea si accesarea unei baze de date proprii fiecarui curs este posibila adaptarea programului de verificare la curicula specifica fiecarui curs livrat.

Structura flexibila de organizare a aplicatiei permite managementului companiei sa investigheze pe axe diferite bagajul de cunostinte al angajatilor. In acelasi timp, posibilitatea oferita de aplicatie de a stoca informatie il recomanda ca mijloc de instruire comod pentru forta de vanzari si aftersales.

Instrumente oferite de sistemul de e-Learning

Verificari pe discipline de curs si feedback sesiuni de verificare
• Creare baza de date pe discipline
• Configurarea sesiunilor de verificare
• Programare sesiuni de verificare
• Corectarea formularelor de verificare si prezentarea lor intr-o forma agreata de compania dumneavoastra

Sectiune informativa accesibila pentru toti utilizatorii inregistrati in aplicatie
• Manualele de curs corespunzatoare programelor de training contractate de compania dumneavoastra
• Sectiune media cu articole relevante din presa interna si internationala, legate de activitatea companiei si de domeniul in care activati
• Newslettere
• Orice alt tip de documentatie

Aplicabilitatea programului e-Learning atat ca instrument de informare cat si ca metoda de investigare a nivelului de cunostinte nu se rezuma doar la cazul prezentat mai sus care vizeaza departamentul de vanzari. Rezultate la fel de elocvente se obtin si in cazul in care aplicatia e-Learning este folosita pentru angajatii din departamentele financiar, de resurse umane, salarizare, tehnic, after-sales.