Training

Programele de training marca Skop Solution vor asigura satisfacerea nevoilor de instruire ale companiei dumneavoastra prin pachetul de servicii integrate pus la dispozitie.

Primul pas este acela de identificare a nivelului de instruire al personalului si de a agrea impreuna cu dumneavoastra curicula programului. Apoi vom proiecta fiecare sesiune de training in functie de obiective si necesitati, astfel incat intreg programul de training de care veti beneficia sa fie personalizat si adaptat companiei dumneavoastra. Ulterior livrarii sesiunilor de instruire va putem oferi un sistem informatic de urmarire a evolutiei gradului de cunostinte a angajatilor dumneavoastra, instrument cu ajutorul caruia puteti sa determinati eficienta instruirii si zonele in care trebuie aplicat un nou set de cursuri.

Astfel, lucrand impreuna la identificarea nevoilor, dezvoltarea programului si urmarirea evolutiei performantelor, puteti fi siguri ca ati ales programul de training cel mai bun pentru dumneavoastra.

Pentru a va forma o idee asupra modului nostru de abordare a diferitelor subiecte va invitam sa vizitati paginile de mai jos sau sectiunea Training. Va rugam sa retineti ca desi sesiunile descrise aici se afla in portofoliul nostru profesional, ele nu vor fi livrate catre dumneavoastra in aceasta forma (decat la solicitarea dumneavoastra expresa) ci vor suferi adaptarile potrivite si agreate cu dumneavoastra.